CARDUL DE FIDELITATE ALILA Cardul de fidelitate ALILA transformă orice tranzacție în puncte, avantaje, privilegii. Este GRATUIT și simplu de utilizat!

Iată ce trebuie să faci:
  • prezintă cardul de fidelitate înaintea realizării unei comenzi personalului Alila de la restaurant sau menționează-i operatorului telefonic seria cardului deținut în cazul comenzilor la domiciliu;
  • dacă efectuezi o comandă on-line pe site-ul www.pizzeriaalila.ro, introdu seria cardului în secțiunea Observații a formularului de contact și prezintă cardul personalului Alila care îți aduce comanda;
  • savureză delicioasele noastre mâncăruri și acumulează puncte de fidelitate;
  • beneficiază de reduceri automate acordate pe baza punctelor de fidelitate acumulate;
  • dacă este ziua ta de naștere și ți-o serbezi la Alila, beneficiezi automat de un discount de 10% la comanda realizată, indiferent de valoarea ei.
Sistemul de acumulare a punctelor de la ALILA este următorul: la cumpărarea oricăror produse, fie de la restaurant, fie la domiciliu, pentru fiecare 10 de ron, plătiți numerar sau cu card bancar, se va înregistra în contul posesorului 1 punct. Se acordă puncte și pentru fracții mai mici de 1 ron. La acumularea a 10 puncte, posesorul cardului este recompensat cu o reducere de 5 lei, valabilă pentru următoarea tranzacție. Reducerea se aplică la oricare dintre produsele alese, cu excepția celor care fac obiectul altor promoții aflate în desfășurare.

Pentru a fi la curent cu toate detaliile programului de fidelitate Alila accesează Regulamentul programului de fidelitate Alila.

Cardul de fidelitate Alila – un card pe care trebuie să-l ai!


Copyright © 2010 Alila    |   Toate drepturile de autor rezervate.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor Soluționarea on-line a litigiilor Urmareste-ne pe FACEBOOK Iasi LiveEmail invalid!
Email adaugat.
Va multumim!