Concursuri şi Promoţii 
ALILA vă provoacă lună de lună la o nouă încercare! Avem pregătite premii, activităţi distractive şi multe alte surprize pentru cei ce ni se alătură! Urmăriţi promoţiile ALILA şi veţi câstiga!


Pe locuri, fiți gata… START!

Restaurantul Pizzerie ALILA  te provoacă la un SUPER CONCURS la care trebuie să ieși câștigător! Indiferent dacă îți place sportul sau nu, ALILA îți stimulează competitivitatea! Iată ce trebuie să faci:

comandă în perioada 10 august – 10 noiembrie 2017, de minimum 20 de lei de la ALILA (de la restaurant sau prin serviciul de livrări la domiciliu);

completează talonul de concurs cu datele tale corecte;

ascultă în fiecare vineri radio Viva FM Iași (105 FM) pentru a afla dacă ești unul dintre câștigători!

Poți câștiga unul din premiile puse în joc:

  • PREMIUL LUNAR (LOCUL I) - 1000 de lei CASH;
  • PREMIUL SĂPTĂMÂNAL (LOCUL II) - 1 bax de bere Ciuc (24 de doze la 0.5 l fiecare);
  • PREMIUL SĂPTĂMÂNAL (LOCUL III) - 1 bax de Coca-Cola sau Fanta (12 bucăți la 0.5l fiecare) + UN VOUCHER ÎN VALOARE DE 50 DE LEI CONSTÂND ÎN CONSUMAȚIE LA ALILA.
OBS: o dată un talon desemnat câștigător, el este eliminat din urnă. Celelalte taloane pot participa la extragerea lunară la care puteți câștiga 1000 de lei CASH.

Dacă vrei să găsești un loc în care să mănânci și să te simți bine, află că în cele două restaurante ALILA (Bd. Nicolae Iorga, nr. 23 și în ERA Shopping Park) găsești numeroase mâncăruri DELICIOASE: pizza, ciorbe, salate, specialități ale bucătarului, precum și multe, multe deserturi!

Mai multe detalii despre concurs poți afla în locațiile ALILA și la numerele de telefon: 0232.233.600; 0749.877.446; 0726.777.618.

Succes!Alila – o alegere înţeleaptǎ!

Copyright © 2010 Alila    |   Toate drepturile de autor rezervate.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor Soluționarea on-line a litigiilor Urmareste-ne pe FACEBOOK Iasi LiveEmail invalid!
Email adaugat.
Va multumim!