Galerie Foto 
Vǎ așteptǎm alǎturi de noi într-un ambient plăcut și relaxat pentru petrecerea timpului liber sau a evenimentelor speciale din viața d-voastră.
Vă garantăm devotamentul nostru în a vă oferi servicii la cele mai înalte standarde de calitate!
... Restaurant | Pizza | Bar | Terasa ALILA - O alegere înțeleaptă!Dați click pe poză pentru a vedea imaginile mărite, apoi schimbați imaginea cu ajutorul butoanelor de înainte/înapoi.
Alila nu oferǎ doar cele mai gustoase mâncǎruri la cele mai avantajoase preţuri, ci se implicǎ şi în viaţa comunitǎţii. Credem în sprijinirea iniţiativelor locale ale organizaţiilor non-guvernamentale, de aceea, ori de câte ori am avut ocazia, am încercat sǎ contribuim la susţinerea lor.

1 iunie 2013 - Un 1 Iunie VESEL, la fermă, oferit de ALILA!

Sâmbătă, 1 iunie 2013, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Restaurantul Pizzerie "Alila" din Iaşi a oferit un cadou inedit unui grup de 20 de elevi din clasa a VI-a, de la Liceul Tehnologic Economic de Turism din municipiul Iași, care nu au rude în mediul rural: o excursie de o zi la "Ferma cu Animale Vesele" din cadrul Liceului Agricol "Mihail Kogălniceanu" din Miroslava.

Ziua Internațională a Copilului reprezintă o celebrare a copilăriei, a inocenței și a bucuriilor simple. Copiii din mediul urban petrec din ce în ce mai mult timp în mediul on-line, unii dintre ei neștiind cum arată un cal, o vacă sau o găină în realitate ori cum sunt crescute animalele într-o fermă reală. De aceea, uneori, auzim întrebări de tipul: "Mami, dar văcuța nu este mov ca în reclamă?" – situație ce trădează discrepanța între mediul urban și rural.

Continuând tradiția acțiunilor de responsabilitate socială, de 1 iunie, reprezentanții Restaurantului Pizzerie "Alila" Iaşi au organizat o excursie de o zi la "Ferma cu Animale Vesele" din cadrul Liceului Agricol “Mihail Kogălniceanu” din Miroslava. Aceasta s-a adresat unui grup de 20 de elevi din clasa a VI-a, de la Liceul Tehnologic Economic de Turism din Iași,.

Pe parcursul zilei, copiii au vizitat secțiile "Muzeul şcolar Astra" (Liceului Agricol "Mihail Kogălniceanu" Miroslava), unde au aflat informații interesante despre uneltele agricole pentru culturi mari și despre specificul zootehniei în Moldova.

În plus, ei au descoperit portul popular din Moldova și au putut vedea obiecte ceramice tradiționale, specifice zonei Iași. Vizita la "Ferma cu Animale Vesele" a stârnit curiozitate și bucurie în sufletul copiilor, care s-au distrat pe cinste văzând cum arată în realitate animalele din fermă: vaci, porci, cai, păsări. Elevii de la Liceul Tehnologic Economic de Turism Iași au asistat și la un exercițiu demonstrativ al membrilor clubului de echitație. Au hrănit caii cu morcovi, s-au fotografiat cu poneiul și au putut chiar să încerce șaua, învățând diferența între trap și galop. Excursia s-a încheiat la "Alila", unde grupul de copii a putut savura pizza specialitatea casei.

Reamintim cǎ acţiunea desfăşurată face parte din campania de responsabilitate socială intitulată "Un 1 Iunie VESEL, la fermă, oferit de ALILA!" şi a fost realizatǎ în parteneriat cu Lux Company, companie de transport persoane, ce a asigurat deplasarea grupului de elevi şi de profesori pe toatǎ durata activitǎţilor, precum și cu Liceului Agricol "Mihail Kogălniceanu" din Miroslava.

“Este deja o tradiție ca de 1 Iunie noi, cei de la "Alila", sǎ oferim cadouri deosebite copiilor. Anul acesta am dorit să oferim o excursie la o fermă adevărată, ca o alternativă la petrecerea timpului liber în fața calculatorului. Ne-am propus să le arătăm copiilor că activitatea la fermă poate fi frumoasă, incitantă și că interacțiunea cu animalele este benefică pentru o mai bună înțelegere a mediului în care trăim. Mă bucur că s-au distrat alături de noi și sperăm că au avut parte de o zi veselă. Le mulţumim pe aceastǎ cale şi partenerilor de la Lux Company și Liceului Agricol "Mihail Kogălniceanu" din Miroslava pentru sprijin.”
Bogdan Andriucă, Administrator al Restaurantului Pizzerie "Alila" Iaşi

„Ne-a bucurat foarte mult iniţiativa celor de la "Alila" şi am răspuns afirmativ și acestei propuneri de parteneriat, întrucât copiii merită un 1 iunie special, iar ideea unei vizite la fermă ni s-a părut interesantă.”
Alexandru Aştefani, Director general S.C. Lux Company Investment S.R.L.

„A fost o inițiativă interesantă la care am acceptat cu plăcere să fim parteneri, întrucât am dorit ca elevii, viitori liceeni, să descopere frumusețea rurală și specificul unui liceu agricol.”
Prof. Bunea Dumitru, Liceul Agricol “Mihail Kogălniceanu” din Miroslava


1 iunie 2012 - Cupa “Alila” la fotbal

Vineri, 1 iunie 2012, cu ocazia Zilei Copilului, Restaurantul Pizzerie “Alila” Iaşi în parteneriat cu Clubul Sportiv “Nordika” Juniori 2011 și Decathlon Iași au organizat Cupa “Alila” la fotbal pe terenul de la Decathlon, la care au participat 48 de copii cu vârste cuprinse între 9 și 10 ani, ce provin atât din mediul rural, cât și din mediul urban.

Ziua Copilului este un prilej pentru a sărbători copilăria, a oferi sprijin celor ce fac parte din familii cu o situaţie financiarǎ mai dificilă, a inspira comunitatea şi familia, precum şi pentru a-i aprecia şi iubi pe toţi copiii, indiferent de gen, rasă, etnie sau mediu de provenienţǎ. Restaurantul Pizzerie „Alila” s-a gândit şi anul acesta la cei mici şi le-a pregǎtit o surprizǎ cu totul specialǎ: o competiție sportivă intitulată Cupa “Alila” la fotbal. Cu aceastǎ ocazie, un grup de 48 de copii cu vârste cuprinse între 9 și 10 ani, ce provin atât din mediul rural - din comuna Miroslava, cât și din mediul urban - de la Clubul Sportiv “Nordika”, au concurat într-o competiție sportivă menită să promoveze sănătatea, optimismul, pofta de viaţă, prietenia, interacțiunea, buna dispoziție, toleranța, fair-play-ul - valori fundamentale în care Alila crede și pe care le promovează. Prichindeii au primit de la Alila tricouri de joc personalizate, diplome de participare, cupe și cadouri constând în dulciuri și articole sportive – astfel încât să aibă parte de o zi de 1 iunie specială.

În pauzele dintre meciuri, au putut urmări momente artistice oferite de clubul de dans ”Nikons” și faze demonstrative realizate de juniorii Politehnicii Iași, componenți ai Lotului Național de Fotbal - under 16. După festivitatea de premiere, copii au putut savura delicioasa pizza de la Alila și au făcut fotografii. Precizăm cǎ acţiunea desfăşurată face parte dintr-un șir de campanii de responsabilitate socială pe care Alila le-a derulat de-a lungul timpului, dintre care reamintim: “Preţuieşte calitatea. Alila susţine excelenţa!”, „La înǎlţime de 1 iunie”, „Momente fericite dăruite de Alila de Ziua Copilului”.

“Acțiunea de anul acesta, intitulată: Cupa “Alila” la fotbal, continuă campaniile de responsabilitate socială pe care le-am derulat de-a lungul timpului. 1 Iunie este o zi specialǎ, iar noi, cei de la „Alila”, ne-am propus şi cu această ocazie sǎ oferim cadou momente deosebite și copiilor cu o situaţie materialǎ mai dificilǎ, de aceea am dorit să organizăm un eveniment special care să promoveze sănătatea, optimismul, pofta de viaţă, prietenia, interacțiunea, buna dispoziție, toleranța, fair-play-ul - valori fundamentale în care Alila crede și pe care le promovează. Sperăm că s-au simțit bine și că își vor aminti această zi ca fiind una specială. Le mulţumim pe aceastǎ cale şi partenerilor noștri de la Clubul Sportiv “Nordika” Juniori 2011 și Decathlon Iași pentru sprijin.”
Bogdan Andriucă, Administrator al Restaurantului Pizzerie “Alila” Iaşi

“Ne-a bucurat foarte mult iniţiativa celor de la „Alila”, prin urmare am răspuns afirmativ propunerii de parteneriat și invitației de a participa la această competiție. Copii s-au simțit foarte bine, iar cupa a fost extrem de disputată.”
Benone Dohot, Președinte al Clubul Sportiv Nordica Juniori 2011

„Am fost impresionaţi de acest gest frumos al celor de la „Alila”. Ideea unei competiții sportive la care să participe copii atât din mediul rural, cât și din mediul urban mi s-a părut foarte interesantă: a fost o ocazie prin care elevii noștrii au putut să lege noi prietenii.”
Dan Rotariu – Profesor de sport la Școala Generală Miroslava


6 decembrie 2011 - Restaurantul Pizzerie “Alila” a jucat rolul lui Moș Nicolae pentru copiii de la Centrul de Resurse pentru Copii și Tineret „Don Bosco” Iași

Marți, 6 decembrie 2011, la orele 13:30, reprezentanţi ai Restaurantul Pizzerie “Alila” Iaşi s-au deplasat cu ocazia sărbătoririi Sfântului Nicolae la Centrul de Resurse pentru Copii și Tineret „Don Bosco” pentru a le pune cadouri în ghetuțe micuților ce provin din familii defavorizate și cu risc crescut de abandon şcolar.

Sărbătoarea Sfântului Nicolae este un prilej de a oferi cadouri tuturor celor neajutorați și neputincioși, în special copiilor ce provin din familii cu o situaţie materială dificilă.

Și anul acesta, Restaurantul Pizzerie “Alila” Iaşi și-a luat în serios rolul de Moș Nicolae și a mers pentru a le pune cadouri în ghetuțe celor 40 de copii, elevi în clasele I – IV de la Centrul de Resurse pentru Copii și Tineret „Don Bosco” (Centrul Diecezan Caritas Iași).

Acțiunea desfășurată face parte din campania de responsabilitate socială intitulată “Momente fericite dăruite de Alila cu ocazia Sfântului Nicolae” și vizează oferirea de sprijin copiilor ce provin din familii cu o situaţie materială dificilă, dar care doresc să obțină rezultate foarte bune la școală.

“Și anul acesta, noi, cei de la Restaurantul Pizzerie Alila, am dorit să le oferim câteva motive pentru a zâmbi copiilor ce provin din familii cu o situaţie materialǎ mai dificilǎ. De aceea, ne-am luat în serios rolul de Moș Nicolae și am mers să le punem cadouri în ghetuțe. Am cunoscut prichindei deosebiți, care m-au impresionat și pe care doresc să-i felicit pentru dorința lor de a merge la școală și de a obține rezultate foarte bune la învățătură.”
Bogdan Codreanu, Administrator al Restaurantului Pizzerie “Alila” Iaşi

“Cei 40 de copii de la Centrul Don Bosco, au fost foarte bucuroși că Moș Nicolae nu i-a uitat și nu le-au ocolit ghetuțele. Au fost cuminți, au învățat și Moșul i-a premiat! Mulțumim echipei de la Restaurant Pizzerie Alila care au fost mesagerii Moșului și le-au umplut cu bunătăți ghetuțele! Este de lăudat inițiativa lor și sperăm că acest gest să fie copiat în viitor și de alte firme.”
Răzvan Daniel Toma, Coordonator al proiectului “Don Bosco” - Centrul Diecezan Caritas Iași


1 iunie 2011 - Momente fericite dăruite de “Alila” prichindeilor de la Şcoala "Dimitrie Anghel" din Corneşti

Miercuri, 1 iunie 2011, cu ocazia Zilei Copilului, reprezentanţi ai Restaurantului Pizzerie “Alila” Iaşi au oferit un cadou special unui grup de 14 copii de la Şcoala "Dimitrie Anghel" din Corneşti, comuna Miroslava, judeţul Iaşi: o excursie de o zi la cele mai importante obiective culturale din Iaşi.

Astfel, pe parcursul întregii zile, copiii au putut trǎi momente deosebite, admirând Palatul Culturii din Iaşi, Biserica „Trei Ierarhi”, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei. De asemenea, au mai vizitat Muzeul de Istorie Naturalǎ, unde au descoperit o lume impresionantǎ şi au putut vedea unde a locuit Ion Creangǎ, retrăind momente de poveste la Bojdeucǎ.

Excursia s-a încheiat la „Alila”, unde grupul de copii a putut savura pizza specialitatea casei, iar la plecare au primit cadouri constând în dulciuri şi bǎuturi rǎcoritoare.

Acţiunea desfăşurată face parte din campania de responsabilitate socială intitulată “Momente fericite dăruite de Alila de Ziua Copilului”.


Crăciun 2010 - Moșul a venit la Alila să aducă daruri clienților!


6 Decembrie 2010 - Restaurantul Pizzerie “Alila” oferă de Moș Nicolae cadouri pentru copii de la "Modulul de Excelență”

Luni, 6 decembrie 2010, la orele 15:00, reprezentanţi ai Restaurantului Pizzerie “Alila” Iaşi s-au deplasat cu ocazia sărbătoririi Sfântului Nicolae la Complexul de Servicii Comunitare Bucium pentru a le pune cadouri în ghetuțe copiilor de la „Modulul de Excelență” ce provin din familii cu posibilități financiare reduse.

Acțiunea desfășurată face parte din campania de responsabilitate socială intitulată “Prețuiește calitatea. Alila susține excelența!” și vizează încurajarea mediul de afaceri local să iniţieze acțiuni de susținere a copiilor cu rezultate deosebite la învățătură.

Daţi click pe poză pentru a vedea imaginile mărite, apoi schimbaţi imaginea cu ajutorul butoanelor de înainte/înapoi.


1 Iunie 2010 - ALILA aduce cadouri copiilor de la Centrul Sf. Nicolae din Ciurea


Copyright © 2010 Alila    |   Toate drepturile de autor rezervate.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor Soluționarea on-line a litigiilor Urmareste-ne pe FACEBOOK Iasi LiveEmail invalid!
Email adaugat.
Va multumim!